ЗАХАРНИ ЗАВОДИ спечели награда за Продуктов ребрандинг от Българската асоциация на рекламодателите

09 октомври '17
Next

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ спечели награда за Продуктов ребрандинг за Сладки времена от Българската асоциация на рекламодателите. Наградите на БАР се връчват на компаниите с най-добри и иновативни маркетингови стратегии през изминалата година и половина.

Сладки времена е обединяващ бранд за произвежданите от компанията халва и локум. Сладки времена е за тези, които ценят традициите, защото предлага продукти, направени ръчно по оригинална българска технология, запазена повече от 100 години.

„Въвеждането на марката Сладки времена е стратегическа цел, по която работим последните две години. Гордеем се с постигнатите резултатите и получената награда. Благодарим на всички партньори, с които работихме по проекта. “ заяви Красимир Добрев, изпълнителен директор на Захарни заводи Трейд.

Стратегията по въвеждане на марката се състои в  поетапна промяна опаковките на артикулите, търговски активности към бизнес партньори и към крайни потребители в точката на продажба, печатна реклама и телевизионна реклама.

Резултатите от ребрандирано: 50% ръст в продажбите на вътрешен пазар в двете категории  и повече от впечатляващи имиджови показатели: 97%  известност в категория локум и 86% в категория халва.