Над 150 деца се включиха в Детски празник в ЗАХАРНИ ЗАВОДИ

05 юни '17
Next

Над 150 деца взеха участие в Детския празник в ЗАХАРНИ ЗАВОДИ на 05.06.2017 г. Празникът беше организиран от компанията като подарък за децата, внуците и племенници на всички служители на дружеството.

„Много се радвам да видя всички ви тук. Вие сте децата на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ, вие сте нашето бъдеще. Пожелавам ви да не спирате да мечтаете и да вярвате в чудеса.“ заяви Валентина Ралева, Главен Изпълнителен директор на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ.

Събитието се проведе на три етапа. В първия етап децата посетиха работните места на роднините си и видяха как протича един час от работния им ден.

Във втората част беше направена обиколка на завода за захарни изделия, където на групи децата видяха как се произвеждат любимите желирани бонбони, полезните Лукчета и хрупкавите вафли.

„Всеки един човек, който работи тук, е рицар. Рицар, защото пази 100-годишна тайна за производство на бонбони, вафли, халви и локуми. Сега ще разкрием тази тайна само на вас, защото вие може да сте следващите „рицари на бонбоните и вафлите.“ С тези думи Димитрина Христова, Производствен директор Дивизия Захарни изделия, приветства малките гости и ги въведе в света на лакомствата.

Много смях изпълни стадиона на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ в третата част на празненството, когато всички малки гости лудуваха на воля, танцуваха, играха игри и се забавляваха на надуваеми замъци и люлки.