ЗАХАРНИ ЗАВОДИ в Топ 5 по ангажираност на Facebook аудиторията

27 август '14
Next

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ зае достойното 5-то място в една от ключовите категории на реномираната глобална платформа за анализ на социалните мрежи „Social Bakers“. През месец юли ЗАХАРНИ ЗАВОДИ застана в челния Топ 5 по ангажираност на Facebook аудиторията заедно с 4 други марки, поддържащи свои Facebook страници в България.

Ангажираността на Facebook аудиторията е един от най-важните показатели за развитието на корпоративните страници в социалните мрежи. Въпросната ангажираност се изчислява на базата на общия брой интеракции на феновете със съдържанието на дадена страница, разделена на броя фенове на страницата. Задържането на високи нива в този показател е едно от ключовите предизвикателства пред брандовете в ерата на дигиталните комуникации, защото показва истинската връзка, съществуваща между марките и техните клиетни и последователи не само на месечна, но и на ежедневна база.

През юни 2013 г. Facebook аудиторията на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ наброяваше 13 000 фенове, а през юли 2014 г. фен базата на официалната Facebook страница на компанията www.facebook.com/ZaharniZavodiBG нарасна с 50 000 до впечатляващите 63 000 фенове.

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ благодари на всички свои последователи във Facebook и отправя своето любимо обещание към тях: ще продължава да прави живота им по-сладък.