ЗАХАРНИ ЗАВОДИ получи награда в конкурса за най-зелени компании в България

28 май '15
Next

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ получи награда в категория „Индустрия и производствен сектор“ в конкурса „Най-зелените компании в България 2014“. Конкурсът се провежда за пета поредна година и отличава организациите, които развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.

„Приемам наградата като признание за непрекъснатите ни усилия по опазване на околната среда. Наградата е много висока оценка за екипа на дружеството, който ежедневно работи по утвърждаване на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ като модерна европейска компания“ заяви при получаване на наградата г-жа Валентина Ралева, главен изпълнителен директор на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ.

„Над 50% от всички инвестиции, направени в ЗАХАРНИ ЗАВОДИ през последните 14 години, са с екологична насоченост“ каза още Валентина Ралева .

Наградата бе връчена на 28 май 2015 г. в Софийската филхармония от Министърът на околната среда и водите г-жа Ивелина Василева.

Конкурсът „Най-зелените компании в България 2014“ е ежегоден конкурс организиран от B2B медия и е под патронажа на Президента на Република България, г-н Росен Плевнелиев.