ЗАХАРНИ ЗАВОДИ отвори нов търговски обект в Кърджали

23 декември '21
Next

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници на 23 декември 2021г. в гр. Кърджали, най-големият комплекс за производство на хранителни продукти в България „Захарни заводи” АД, откри нов фирмен магазин. Компанията отвори врати на третия подред свой търговски обект в страната, разположен на улица „Добруджа“7, в непосредствена близост до Общинския пазара в града.

Асортиментът на новия магазин включват пълния продуктов каталог на Захарни заводи от над 80 артикула, сред които захар „Сладея“ и захарни изделия, някои от които са емблематичните „Лукчета“, Локум и халва “Сладки времена“, любимите на българския потребител “Лимонови резанки“, „Теменужки“, желирани бонбони „Ментина“, различни видове вафли „Чайка“, „Еврика“, „Матео“ и много други.

Инициативата е свързана със стратегията на Захарни заводи да предлага продуктите си в собствени фирмени магазини.  Търговският обект е разположен на комуникативно място, в близост до централния пазар в града и купувачите ще могат лесно да си набавят качествена захар към останалите продукти, който закупуват за направата на зимнина и напитки.

Повече от 100 години Захарни заводи произвеждат захар, бонбони, вафли, халва и локум, като иновациите и запазването на традициите са главни водещи цели. С отварянето на новия търговски обект в Кърджали, жителите ще имат възможността да имат лесен достъп до пълната гама от вкусните продукти, които компанията предлага.