ЗАХАРНИ ЗАВОДИ С ПОРЕДИЦА ОТ ДАРЕНИЯ В ПОДКРЕПА НА БОРБАТА С COVID-19

08 януари '21
Next

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ реализира поредна серия от дарения в подкрепа на борбата с Covid-19.

Компанията се включи в инициативата „Хапка надежда“, насочена към медицинските служители на първа линия. Направеното безвъзмездно дарение е на приблизителна стойност от 14 000 лв. и включва над 13 500 бр. единично опаковани вафли Еврика с белгийски шоколад и с бурбонска ванилия и 12 000 билкови пастилa Лукчета+. Продуктите достигнаха до медицински центрове в 14 града от страната: Велико Търново, Горна Оряховица, Варна, Пловдив, София, Стара Загора, Русе, Габрово, Добрич, Асеновград, Пазарджик, Перник, Севлиево и Шумен. Екипите на центровете приеха с искрена благодарност сладките изделия, с които медиците ще възстановяват силите си и ще продължат да помагат на нуждаещите се в борбата с коронавирус.

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ също така дари денатуриран етилов алкохол на Община Горна Оряховица, Център за спешна медицинска помощ гр. Велико Търново и Районен център за трансфузионна хематология Плевен.

Това са само част от даренията, които до момента ЗАХАРНИ ЗАВОДИ са реализирали от началото на  COVID пандемията в страната. През пролетта на 2020 г. компанията предостави безвъзмездно продукти на Българска хранителна банка и направи дарение на денатуриран етилов алкохол на държавни болници.

Отново във връзка с пандемията от COVID-19 в средата на 2020 година ЗАХАРНИ ЗАВОДИ откри първия си oнлайн магазин www.sladkoe.bg, откъдето без да се налага потребителите да напускат уюта на дома си, те могат да закупят голяма част от продуктите на фирмата.