ЗАХАРНИ ЗАВОДИ с три награди в конкурса My Love Marks

14 август '19
Next

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ спечели три награди в 11-то издание на конкурса My Love Marks 2019 г. Компанията получи три отличия – първо място за „Лукчета“ в категория Захарни изделия, второ място за „Сладки времена“ в същата категория и второ място за бранда „ЗАХАРНИ ЗАВОДИ“ категория Българска марка – храни и напитки;

„Радваме сме, че за пореден път печелим доверието на хората. Гордеем се, че вложените професионални усилия срещат най-ценното признание, а именно на клиентите ни.“  заяви Валентина Ралева, Изпълнителен директор на „Захарни заводи“ АД.

My Love Marks e единствената потребителска класация в България. Тя се провежда чрез гласуване в три кръга в интернет. Над 12 000 души са гласували за “ЗАХАРНИ ЗАВОДИ“ и брандовете на компанията „Лукчета“ и Сладки времена“.

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ е лидер на българския пазар в категориите захар, твърди и меки бонбони, локум и халва. Компанията има силни позиции и на пазара на вафли. Пазарният дял на Лукчета за 2018г.по данни на Nielsen e 57%, на Сладки времена локум 78%, на Сладки времена халва – 17%. Отличието „Любима марка на българите“ е показателно за усилията, които компанията полага вече повече от 100 години, за да предлага качествени и разнообразни продукти на клиентите си.