„Захарни заводи“ АД направи дарение от 10 000 лв. за транспорт на болнични легла към МБАЛ „Св. Иван Рилски“ – Горна Оряховица

14 май '21
Next

Дългогодишната история и традициите, които Захарни заводи следват неизменно включват и отговорност и активни действия, които подпомагат социалната среда и обществото.

Като част от тези действия от „Захарни заводи“ АД дариха 10 000 лв. за транспорт на болнични легла и апаратура до горнооряховската болница. Благотворителна фондация от Нидерландия дарява болничната апаратура и 150 електрифицирани болнични легла на МБАЛ „Св. Иван Рилски“, гр. Горна Оряховица. За болницата се открива възможността за осъвременяване и модернизиране на оборудването , с което разполага към момента.

В ЗАХАРНИ ЗАВОДИ държим на активна взаимопомощ с общностите на територията на община Горна Оряховица.  През годините сме подкрепяли различни обществени инициативи и за нас е естествено да се включим в помощта за реализация и на тази благотворителна кауза!“,  сподели Валентина Ралева, изпълнителен директор на „Захарни заводи“ АД.